Stappenplan – Hoe werkt het

A personal design at your fingertips! Wie wil dat nou niet, een uniek ontworpen en handgemaakt shirt van de beste stoffen en materialen.

Het bedieningsgemak spreekt voor zich. Voor advies, vragen en het maken van een afspraak kunt u eenvoudig gebruik maken van onze online agenda op de website of bel met +31 (0)6 15 0000 55.

Plan een afspraak op een voor u gunstige tijd en locatie. Wij komen graag uw kant op.

 Stap 1:

Allereerst maken we een afspraak met u. We komen bij u aan huis, of werk. Dit kan op ieder gewenst moment van de dag; ‘s ochtends, ‘s middags en ook ‘s avonds. Afhankelijk van uw wensen duurt een afspraak gemiddeld één uur.

Stap 2:

Graag geven we aan wat de ideeën en mogelijkheden zijn. Hierbij luisteren we naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp en zo maken we direct een schets van het resultaat. De kleuren, de stoffen, het design en andere eigenschappen die u belangrijk vindt zullen we allemaal doornemen aan de hand van stofstalen.

Stap 3:

We nemen uw maten op en verwerken deze in de bestelling. We geven direct een prijsindicatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Stap 4:

Uw bestelling wordt direct geplaatst en in productie genomen. Ons streven is dat u uw ontwerp met 3 à 4 weken in huis hebt. Veel draagplezier gewenst!